Despre noi

Hodis Film este un studio de producție video înființat în Cluj-Napoca, România, oferind un larg spectru de servicii specifice:

  • Pre-producție (scenariu, scenografie, etc.)
  • Producție (regie, filmare, etc.)
  • Post-producție (montaj, efecte speciale, corecție cromatică, etc.)
  • Distribuție (rețele social media, TV).

Dotarea noastră tehnică este specifică industriei cinematografice – achiziție de imagine în format 4.6K RAW, lentile speciale, filtre diverse, etc., iar materialul video achiziționat este editat și corectat cromatic într-un mediu calibrat. Fiecare detaliu, de la amplasarea, intensitatea și culoarea luminii, până la distanța dintre subiect și cameră sunt atent regizate și controlate.

Produsele noastre tipice sunt reclamele video, filmele de identitate corporativă, filmele de prezentare, videoclipurile muzicale.

Cosmin Hodiș-Mîndraș

Fondator al Hodis Film, Cosmin are o experiență de peste 25 de ani în domeniu, oferind servicii unor clienți precum HBO, FashionTV, Banca Transilvania, Farmec, Eximtur, Crama Bauer, Restaurant Casa Vernescu sau Casino Palace. În egală măsură artist vizual și inginer, coordonează regia, operatoria, montajul și corecția cromatică, controlând întreg procesul de la pre-producție la livrare.